Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh)

Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh). Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką cebulę, sól, olej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Klopsiki Szwabskie (Fleischkuechle) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, wymieszać mieloną wołowinę, cebulę, sól i pieprz, aż dobrze wymieszane. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wlać jajka i mleko, i mieszać, aż dobrze wymieszane za pomocą solidnej łyżki. Uformuj ciasto na 2-calowe kulki i rozwałkuj w kółka o grubości 1/4 cala na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Uformuj wołowinę w kulki wielkości piłki golfowej i umieść każdą z nich na pół koła ciasta. Złóż pozostałe połówki kółek, aby zamknąć ciasto. Uszczelnij krawędzie za pomocą spodka lub naciskając palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy do 365 stopni F (185 stopni C) lub na średnim ogniu na dużej głębokiej patelni. Smażyć Keuchle na złoty kolor, obracając raz. Powinno to zająć około 10 minut dla każdej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn