Flatbread z boczkiem i Pesto Scallion
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 548 kalorii, 13g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ciasta na pizzę, kapary, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Klon pieczone warzywa i chrupiący bekon Flatbread dla Fabulous Flatbread Challenge, Słodko-pikantny Azjatycki sos do maczania z sezamem-Scallion Flatbread i krewetkami, oraz Podeszwa Z Pesto Imbir I Scallion dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące.
Przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć; utrzymywać ciepło.
Dodaj plasterki cebuli do kapieli na patelni; posypać cukrem i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż jasnobrązowy i miękkie, 5 do 7 protokół. Smak przypraw.
Połącz szalotki, kapary i pietruszka w robocie kuchennym.
Dodać sól i pieprz do smaku i połowę skórki cytryny; pulse delikatnie posiekać i zmiksować. Włącz procesor i dodaj oliwę przez górę stałym strumieniem.
Przenieść pesto scallion do miski; odstawić.
W małej misce ubić creme fraiche i pozostałą skórkę cytrynową na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem; odstawić.
Rozwałkuj ciasto na pizzę w prostokąt o wymiarach 8 na 14 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj ciasto wokół wałka do ciasta i rozwiń je na blasze wyłożonej pergaminem.
Umieść na środku piekarnika i piec przez 10 do 12 minut, lub do złotego koloru.
Rozłóż mieszaninę creme fraeche na skórce. Kropka z cebulą i kilkoma kapiącymi z patelni boczkami; posypać boczkiem. Pokroić na kawałki i skropić pesto scallion.