Flatbread Pizzetta może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 63 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, 4 szklanki całe obrane całe pomidory, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pizzetta 211 Margherita Pizza, Szpinak, Jajko Na Miękko I Parmezan Pizzetta, oraz Grillowana Pizzetta z ricottą, kiełbasą, rukolą i olejem Chili.
Instrukcje
1
W misce miksera elektrycznego z mocowaniem trzepaczki wymieszaj mąkę, czosnek, pietruszkę, tymianek, sól i pieprz.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodać wodę i dobrze wymieszać na małej prędkości, aż do powstania mieszaniny przypominającej ciasto. (Może być konieczne dostosowanie ilości wody, aby ciasto było wilgotne, ale nie mokre.) Po wymieszaniu owinąć ciasto folią i włożyć do lodówki na 30 minut.
Dodaj marchew i wino, deglazing patelni. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać tymianek, gotowanie przez dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Dodaj pomidory i ich soki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i dodać bazylii. Nadal gotować na małym ogniu przez 20 do 30 minut. Smak do przypraw i usunąć z ognia.