Flany Truskawkowe Bez Laktozy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Flany Truskawkowe bez laktozy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, truskawki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawkowo-Bananowe Parfaity Bez Laktozy, Skórki Ziemniaczane Jalapeno Popper {Bez Laktozy; Bezglutenowe}, oraz Jajka pieczone z dymną karmelizowaną cebulą i zwiędłym boczniakiem {bez laktozy; bezglutenowe} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni, gotować cukier na średnim ogniu, często mieszając, aż stopi się i jasny kolor karmelu.
Wlać do 8 (6-oz) kubków budyniu.
Umieść na stojaku chłodzącym, aby ostygnąć.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić jajka trzepaczką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mlekiem sojowym i jogurtem.
Wlać mieszaninę cukru w kubki budyniu.
Miejsce w dwóch patelniach 13x9 cali. Ostrożnie wlać bardzo gorącą wodę do każdej patelni, aż do połowy boków kubków kremu.
Piec 50 do 60 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Ostrożnie wyjąć kubki z wody. Fajne 30 minut. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin. Aby odkręcić, Uruchom nóż wokół krawędzi kubka kremu, aby poluzować; obróć do góry nogami na talerz do serwowania. Wierzch z truskawkami.