Flany Truskawkowe Bez Laktozy

Flany Truskawkowe Bez Laktozy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Flany Truskawkowe bez laktozy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, truskawki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawkowo-Bananowe Parfaity Bez Laktozy, Skórki Ziemniaczane Jalapeno Popper {Bez Laktozy; Bezglutenowe}, oraz Jajka pieczone z dymną karmelizowaną cebulą i zwiędłym boczniakiem {bez laktozy; bezglutenowe} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni, gotować cukier na średnim ogniu, często mieszając, aż stopi się i jasny kolor karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wlać do 8 (6-oz) kubków budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
3
Umieść na stojaku chłodzącym, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
W międzyczasie, w średniej misce, ubić jajka trzepaczką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mlekiem sojowym i jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoymilkSoymilk
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać mieszaninę cukru w kubki budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Miejsce w dwóch patelniach 13x9 cali. Ostrożnie wlać bardzo gorącą wodę do każdej patelni, aż do połowy boków kubków kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Piec 50 do 60 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Ostrożnie wyjąć kubki z wody. Fajne 30 minut. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin. Aby odkręcić, Uruchom nóż wokół krawędzi kubka kremu, aby poluzować; obróć do góry nogami na talerz do serwowania. Wierzch z truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn