Flank Steak Braciole

Flank Steak Braciole
Stek z flanki Braciole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $5.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 618 kalorii, 47g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka soli i pieprzu, porzeczki i orzeszki piniowe, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Stek Z Flanki, Stek Z Flanki, oraz Stek Z Flanki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i gotować, aż lekko rumiane, o 3 protokół; dodać czosnek i pasta anchois i gotować 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać jarmuż i smażyć, aż zacznie więdnąć. Wymieszać 1 szklankę wywaru z kurczaka i gotować, aż większość płynu odparuje, a zielenina całkowicie zwiędnie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
ZieloniZieloni
JarmużJarmuż
4
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z serem, porzeczkami, orzeszkami piniowymi, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
PorzeczkiPorzeczki
SerSer
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ułóż stek z boku na dużym kawałku folii i przykryj drugim kawałkiem folii. Za pomocą młotka mięsnego lub na dnie ciężkiej patelni, Funt wołowiny do nawet grubości 3/8 W. Wyrzucić górny arkusz folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
6
Rozprowadzić nadzienie na wołowinie w 1/2 cala.- Gruba warstwa, pozostawiając 1/2-in. obramowanie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WołowinaWołowina
7
Zaczynając od długiej krawędzi i używając plastikowej folii jako przewodnika, zwiń wołowinę wokół nadzienia i umieść ją na blacie, szew w dół. Wiązana wołowina ze sznurkiem rzeźniczym w 1-calu. odstępy, a następnie związać jeden sznurek wokół rolki wzdłuż tak, aby końce były schowane i wypełnienie jest zawarte.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Wołowinę obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
9
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać wołowinę i gotować, obracając, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
11
Wlać wino i pozostałe 2 szklanki wywaru z kurczaka, przykryć, zmniejszyć ogień, aż płyn w garnku będzie delikatnie dusić, i gotować 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
12
Przełożyć wołowinę z garnka na deskę do krojenia, odciąć sznurek rzeźniczy i przykryć folią. Doprowadzić duszenia cieczy do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż zredukowana do 1/2 szklanki, o 15 protokół. Wołowinę pokroić w 1/2 cala. plastry i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
GarnekGarnek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn