Flan Z Serem Śmietankowym

Flan Z Serem Śmietankowym
Przepis flan z serem śmietankowym jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, białka, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Flan Z Serem Śmietankowym, oraz Flan Z Serem Śmietankowym.

Instrukcje

1
Gotować 1 szklankę cukru w rondlu średniej wielkości na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub aż cukier topi się i zamienia światło złoty brąz. Szybko wlać gorący karmelizowany cukier do 2-ćwiartkowego naczynia flan. Używając rękawic kuchennych, przechyl naczynie, aby równomiernie pokryć dno i boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odstawić 5 minut. Cukier twardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
W dużej misce ubijamy żółtka i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Białka, serek śmietankowy i pozostały 1/2 szklanki cukru w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać mieszaninę białek z żółtkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do dużej miski; wlać krem na karmelizowany cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umieść naczynie na dużej płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość jednej trzeciej do boków naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć naczynie z łaźni wodnej; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
10
Uruchom nóż wokół krawędzi flan poluzować; odwrócić na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn