Five-Spice piersi z kurczaka z glazurą Hoisin

Five-Spice piersi z kurczaka z glazurą Hoisin
Five-Spice piersi z kurczaka z Hoisin Glaze może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 288 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, imbir, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hoisin-piersi kurczaka z grilla, Hoisin Five-Spice Udka Z Kurczaka, oraz Pieczone Azjatyckie skrzydełka z kurczaka z malinową glazurą Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce, mieszając, aż sól i cukier rozpuszczą się. Wymieszać w 2 łyżki pięć przypraw proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlej mieszaninę soli do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny. Kurczaka opłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodać kurczaka i lód do worka; uszczelnić. Przechowywać w lodówce 2 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
4
Wyjąć kurczaka z worka; wyrzucić solankę. Pokroić kurczaka na sucho papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Połącz sos hoisin i następne 5 składników (sos hoisin przez 1/4 łyżeczki pięć przypraw w proszku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
6
Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do średniej i pozostawiając jedną stronę bez ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieść kurczaka, skórkę od strony dołu, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania na stronie o średnim ogniu. Zamknij pokrywkę; grilluj kurczaka 8 minut z każdej strony, szczotkując od czasu do czasu mieszanką sosu hoisin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sos HoisinSos Hoisin
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Umieść kurczaka, skórkę do góry, na nieogrzanej stronie; zmiksuj mieszanką sosu hoisin. Grill dodatkowe 5 minut lub do czasu zakończenia. Wyrzucić skórę; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn