Fish Friday Tuńczyk Burgery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj Fish Friday Tuna Burgers. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 220 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 62 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 27 powiedziałby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś tunan w wodzie, jajku, bułce tartej i kilku innych rzeczach, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Z łyżką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Chili Crusted Ahi Tuna & Avocado Salad with Cilantro Garlic Dressing (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk, Ciasto rybne w piątek wieczorem, oraz Piątkowy Wieczór! Baja Fish Taco ' s z chrupiącą kapustą.
Instrukcje
W misce wymieszaj odsączonego tuńczyka, cebulę, seler, jajko, bułkę tartą, kostki chleba, czosnek w proszku, sól i czarny pieprz. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, aby się utrzymać, dodaj zarezerwowany sok z tuńczyka, po 1 łyżeczce na raz. Podziel mieszaninę na czwarte części i uformuj każdą porcję w pasztecik.
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i smaż placki na złoty kolor, około 3 minut z każdej strony.
Odcedź placki na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane
Pinot Noir, Merlot i różowe wino to świetny wybór na tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Tudor Wines tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
![Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir]()
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutą coli i pieczenia chleba.