Fish Friday Tuńczyk Burgery

Fish Friday Tuńczyk Burgery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj Fish Friday Tuna Burgers. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 220 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 62 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 27 powiedziałby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś tunan w wodzie, jajku, bułce tartej i kilku innych rzeczach, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Z łyżką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Chili Crusted Ahi Tuna & Avocado Salad with Cilantro Garlic Dressing (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk, Ciasto rybne w piątek wieczorem, oraz Piątkowy Wieczór! Baja Fish Taco ' s z chrupiącą kapustą.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj odsączonego tuńczyka, cebulę, seler, jajko, bułkę tartą, kostki chleba, czosnek w proszku, sól i czarny pieprz. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, aby się utrzymać, dodaj zarezerwowany sok z tuńczyka, po 1 łyżeczce na raz. Podziel mieszaninę na czwarte części i uformuj każdą porcję w pasztecik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i smaż placki na złoty kolor, około 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odcedź placki na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane

Pinot Noir, Merlot i różowe wino to świetny wybór na tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Tudor Wines tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutą coli i pieczenia chleba.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn