Fish fingers & mushy peas

Fish fingers & mushy peas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać paluszki rybne & mushy groszek spróbować. Ten przepis służy 4. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka grochu, gałka masła, mięta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć zwykłą mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis z BBC Good Food ma 227 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wędzone pstrągi z groszkiem, Paluszki rybne z łososia ze szparagami i groszkiem wiosennym, oraz Mushy Peas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój rybę na 12 palców, każdy o grubości około 3 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Do 3 oddzielnych miseczek włożyć przyprawioną mąkę,jajko i bułkę tartą. Kawałki ryby najpierw obtoczyć w mące, następnie dobrze obtoczyć w jajku i całkowicie obtoczyć w bułce tartej.Umieścić na talerzu i schłodzić przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodajemy paluszki rybne i smażymy przez 8 minut, obracając się na okrągło, aż będą złote i ugotowane. Tymczasem dodaj grochmała patelnia wrzącej wody. Gotować przez4 min, aż naprawdę miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Odcedzić, tipinto miskę z masłem, skórką i miętą, i mniej więcej masować ziemniakiem. Doprawić do smaku i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Złote paluszki rybne podajemy z obfitą łyżką papkowatego groszku, lemonwedges i młodych ziemniaków, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn