Fish Bake
Need a przystawka pescatariańska? Piec ryby może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 18 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, przypraw ziołowych, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj C ' est Si Bon Smothered Fish Bake, Zapiekanka Z Ryb Szparagowych, oraz New England Fish Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.Pokrój duże filety rybne do wymaganego rozmiaru.Jajko i mleko ubić razem w misce.
Połącz okruchy, sól, pieprz, włoską przyprawę ziołową i suchą musztardę w misce lub na talerzu.Nałóż olej na blachę do pieczenia i umieść w rozgrzanym piekarniku podczas powlekania ryb.Każdy kawałek ryby zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie w mieszaninie chleb crub.Mocno wcisnąć rybę w okruchy.
Filety umieścić na gorącym oleju na blasze do pieczenia.Odwróć natychmiast, aby upewnić się, że obie strony są naoliwione.Na pół cala grube filety, piec cztery minuty, włączyć i piec cztery minuty więcej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.