Fish & Chips smażone w piekarniku

Fish & Chips smażone w piekarniku
Przepis piekarnik-smażone ryby & chipsy jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 29 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę kreolską, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 167 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ryba smażona w piekarniku z frytkami, Frytki z ryb i parmezanu smażone w piecu, oraz Piekarnik Fish ' N ' Chips.

Instrukcje

1
Umieść stojaki w górnej i dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 218°. pokryj dużą blachę sprayem do pieczenia. Ustaw stojak z drutu na innej dużej blasze do pieczenia; płaszcz sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ziemniaki umieścić w durszlaku. Dokładnie spłucz zimną wodą, a następnie osusz całkowicie ręcznikami papierowymi. Wrzucić ziemniaki, olej i 3/4 łyżeczka Cajun (lub kreolski) przyprawy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozłóż na blasze do pieczenia bez stojaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec na Dolnym stojaku piekarnika, obracając co 10 minut, do miękkości i złoty, 30 do 35 minut.Tymczasem grubo zmiel płatki kukurydziane w robocie kuchennym lub blenderze lub zmiażdż w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć do płytkiego naczynia.
6
Umieść mąkę, pozostałe 3/4 łyżeczki Cajun (lub kreolski) przyprawy i soli w innym płytkim naczyniu i białka jaj w trzecim płytkim naczyniu. Rybę zanurzyć w mieszaninie mąki, zanurzyć w białku jajka, a następnie obłożyć wszystkie strony zmielonymi płatkami kukurydzianymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
7
Umieść na przygotowanym stojaku z drutu. Obie strony panierowanej ryby zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
8
Piec ryby na górnej półce piekarnika, aż nieprzezroczyste w środku i panierki jest złoty brąz i chrupiące, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 29 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia2
Magazyn