Przepis piekarnik-smażone ryby & chipsy jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 29 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę kreolską, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 167 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ryba smażona w piekarniku z frytkami, Frytki z ryb i parmezanu smażone w piecu, oraz Piekarnik Fish ' N ' Chips.
Instrukcje
1
Umieść stojaki w górnej i dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 218°. pokryj dużą blachę sprayem do pieczenia. Ustaw stojak z drutu na innej dużej blasze do pieczenia; płaszcz sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Ziemniaki umieścić w durszlaku. Dokładnie spłucz zimną wodą, a następnie osusz całkowicie ręcznikami papierowymi. Wrzucić ziemniaki, olej i 3/4 łyżeczka Cajun (lub kreolski) przyprawy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż na blasze do pieczenia bez stojaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Piec na Dolnym stojaku piekarnika, obracając co 10 minut, do miękkości i złoty, 30 do 35 minut.Tymczasem grubo zmiel płatki kukurydziane w robocie kuchennym lub blenderze lub zmiażdż w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć do płytkiego naczynia.
6
Umieść mąkę, pozostałe 3/4 łyżeczki Cajun (lub kreolski) przyprawy i soli w innym płytkim naczyniu i białka jaj w trzecim płytkim naczyniu. Rybę zanurzyć w mieszaninie mąki, zanurzyć w białku jajka, a następnie obłożyć wszystkie strony zmielonymi płatkami kukurydzianymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kukurydziane
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pasek Skórki Cytrynowej
7
Umieść na przygotowanym stojaku z drutu. Obie strony panierowanej ryby zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
8
Piec ryby na górnej półce piekarnika, aż nieprzezroczyste w środku i panierki jest złoty brąz i chrupiące, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.