Firehouse Machaca Taco Filling
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc wypróbuj remizę Machaca Taco. Na 3,03 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 53g białka, oraz 38 g tłuszczu. Jeśli masz cebulę, salsę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. 49 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Machaca con Huevo (Machaca z jajkami), Nadzienie Tofu Taco, oraz Chipotle Indyk Taco Nadzienie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku, połączyć, wody, wołowiny i ćwiartki cebuli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio niski, i gotować pod przykryciem 1 1/2 do 2 godzin, lub do mięsa jest bardzo miękki. Szczep i bulion rezerwowy. Mięso rozdrobnić 2 widelcami; odstawić.
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć posiekaną cebulę i paprykę do miękkości. Wymieszać w 1 szklankę bulionu reserved, rozdrobnione wołowiny, salsa, kolendry i jalapenos. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 4 do 5 minut, lub aż do ogrzania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."