Firecracker Przegrzebki

Firecracker Przegrzebki
Firecracker przegrzebki to bezglutenowe i pierwotne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 53 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, kapiele z bekonu, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Firecracker Curry Przegrzebki Z Linguine, Petarda, oraz Petarda 2.

Instrukcje

1
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odcedzić na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, zachowując około 1 łyżki kapieli z boczku. Boczek pokruszyć raz ostygnie w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Podgrzać zastrzeżone kapie bekon w oddzielnej patelni na średnim ogniu. Masło i sól czosnkową wymieszać z kapiącymi boczkami; pozostawić do całkowitego rozpuszczenia masła. Gotować przegrzebki w mieszaninie masła, aż nie jest jasnobrązowa powłoka z każdej strony, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przenieść przegrzebki do naczynia do pieczenia. Łyżka sosem maślanym nad przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Skropić sos chrzanowy na przegrzebki i posypać pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
7
Piec przegrzebki pod rozgrzanym brojlerem, aż sos zacznie bąbelkować, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn