Fingerling Sałatka ziemniaczana z Zielonym Chile-Cilantro Salsa

Fingerling Sałatka ziemniaczana z Zielonym Chile-Cilantro Salsa może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka, gałązki kolendry, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Spróbuj Fingerling Sałatka ziemniaczana z Zielonym Chile-Cilantro Salsa, Kolacja dziś wieczorem: Fingerling Sałatka ziemniaczana z Zielonym Chile-Cilantro Salsa, oraz Grillowana Sałatka ziemniaczana z fetą, fasolką szparagową i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć ziemniaki osoloną zimną wodą o 1 cal, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż będzie miękka, 10 do 15 minut. (Ziemniaki będą nadal gotować po odsączeniu; nie rozgotowywać, bo się rozpadną.)
Odcedzić ziemniaki i spłukać pod zimną wodą, aż lekko ostygnie. Połówki wzdłuż i jeszcze ciepłe delikatnie wrzucić z 1 łyżką octu. Ziemniaki schłodzić do temperatury pokojowej, doprawić solą i pieprzem.
Podczas gdy ziemniaki gotować, grubo posiekać jalapeños i impuls w maszynce z kolendry, szalotki, czosnek, olej, i pozostałe 3 łyżki octu, aż drobno posiekane.
* Schładzamy ziemniaki przed podrzuceniem ich salsą, aby zioła nie odbarwiły się.* Salsa może być przygotowana 1 dzień wcześniej i schłodzona, przykryta.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.