Filety Z Soli Migdałowej
Filety z soli migdałowej wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 256 kalorii, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.61 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz masło, pieprz, filety z soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Filety Z Soli Migdałowej, Filety Z Soli Meunière, oraz Filety Z Soli Pieczonej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, połączyć masło i migdały.
Ciepło, odkryte, na wysokiej przez 2 minuty lub aż migdały są złotobrązowe.
Umieścić filety w nasmarowanej kuchence mikrofalowej 11-in. x 7-po. x 2-po. danie. Top z mieszanką migdałów.
Połączyć sok z cytryny, koperek, sól i pieprz; skropić rybę.
Posypać papryką. Przykryć i kuchenkę mikrofalową na wysokości przez 4 minuty lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.