Filety Z Ryb Tropikalnych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj filetów z tropikalnej ryby. Ten przepis służy 4. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 36g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok z limonki, filety z Lucjana, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety Rybne, Aromatyczne Filety Rybne, oraz Filety Rybne Cajun dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filet rybny posmarować mąką. Na dużej patelni nonstick rozpuść masło.
Dodaj filety; gotuj na średnim ogniu przez 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Wyjąć i ogrzać. W tej samej patelni, dodać pozostałe składniki; gotować przez 2-3 minut lub do ogrzania przez, stale mieszając.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.