Filety Z Flądry Z Bułką Tartą Panko

Filety Z Flądry Z Bułką Tartą Panko
Filety z flądry z bułką tartą Panko mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.28 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1033 kalorii, 88g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz flądrę, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Filety Z Flądry Z Bułką Tartą Panko, Pieczone filety z soli z ziołami i bułką tartą, oraz Filety rybne maruji z pomidorami, kaparami, bułką tartą i serem.

Instrukcje

1
Filety opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Umieścić panko w małej płytkiej misce i posolić, paprykę i tymianek pozostawić, a następnie wymieszać do wymieszania.Pogłębiać ryby po obu stronach w przyprawionym panko.Stopić 2 łyżki masła i oleju na dużej ciężkiej patelni, na średnim ogniu i na gorąco umieścić w 2 lub 3 filety na raz, jedna warstwa głęboko.Gotować z każdej strony, aż lekko złoty, o 2-3 protokół. Ostrożnie obrócić szeroką łopatką i gotować około 2 minut dłużej.Doprawić świeżo zmielonym pieprzem.Kontynuuj gotowanie pozostałych filetów.Wyrzucić tłuszcz na patelni; dodać sok z cytryny, skrobanie patelni z drewnianą szpatułką do deglaze soki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Polać filety ciepłym sosem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
W razie potrzeby udekoruj plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia34
Magazyn