Filety wołowe z sosem granatowo-Pinotowym

Filety wołowe z sosem granat-Pinot to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka steków z polędwicy wołowej, szalotka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety wołowe z sosem pieczarkowym i parmezanem, Filety Wołowe Z Sosem Koniakowo-Grzybowo-Cebulowym, oraz Filety z polędwicy wołowej z Shiitakes w Morita Chile i sosem Tomatillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej dużą patelnię ciężką na średnim ogniu.
Steki posypać równomiernie solą i 1/4 łyżeczki pieprzu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij steki z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 30 sekund.
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, wino, sok, bulion i gałązkę tymianku; doprowadzić do wrzenia. Gotować 7 minut lub do zmniejszenia do około 3 łyżki stołowe.
Zdjąć z ognia; wyrzucić gałązkę tymianku.
Dodaj masło do sosu, mieszając, aż masło się rozpuści.