Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek

Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Pomarańczowy, bekon & Oliwa filety rybne może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Jeśli masz oscar Mayer boczek, pomarańcze pępek, oliwki nadziewane pimento, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć pomarańcze pępka, można śledzić to danie główne z Pomarańcze Sorbetowe Bezowe jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek, Filety z dorsza z pomarańczową i popękaną zieloną salsą oliwkową, oraz Filety Rybne W Pergaminie Ze Szparagami I Pomarańczą.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Za pomocą ostrego noża do parkowania, wyciąć 1/2-cala grubości plaster off górnej i dolnej części 2 pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
NóżNóż
2
Wytnij skórkę i biały rdzeń z dala od owoców, używając ruchu cięcia w dół po kształcie owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
3
Umieść obrany owoc kawałek na boku, a następnie wyciąć wzdłuż membrany po obu stronach każdej sekcji, aby usunąć owoce. Odstawić pomarańczowe odcinki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
OwoceOwoce
4
Pozostałą pomarańczę pokroić poziomo na 8 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
5
Ułożyć na blasze pokrytej folią; na wierzchu wyłożyć rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Wymieszać majonez i połowę boczku; rozłożyć równomiernie na rybie. Top z pomarańczowymi odcinkami i oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
OliwkiOliwki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BoczekBoczek
RybyRyby
MajonezMajonez
7
Broil, 6 do 7 cali od ciepła, 15 min. lub do momentu, gdy ryby łatwo płatki widelcem i pomarańcze zaczynają brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
RybyRyby
8
Posypać pozostałym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn