Filety Rybne Cytrynowo-Dijonowe

Filety Rybne Cytrynowo-Dijonowe
Lemon-Dijon filety rybne wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Na 1,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, sok z cytryny, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Filety Rybne Ww Dijon - 2 Pkt., Filety Rybne W Sosie Cytrynowym, oraz Pikantne Filety Z Cytryny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść filety w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 1 1/2 cala pokrytym sprayem do gotowania; szczotkuj rybę sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Piec w temperaturze 400 przez 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Podczas gdy ryby piecze, połączyć szczypiorek, majonez, i musztarda, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
SzczypiorekSzczypiorek
RybyRyby
4
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
5
Piec 3 dodatkowe minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W razie potrzeby udekoruj plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn