Filet zapiekany z mieszanką zielną Gremolata

Pieczony Filet z Gremolatanem mieszanym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet zapiekany z mieszanką zielną Gremolata, Filet zapiekany z mieszanymi ziołami i cytryną, oraz Cabernet-duszone żeberka z gorgonzolą Polentan i mieszanką zielną Gremolata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu.
Steki posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć steki z patelni; odstawić 5 minut.
Podczas odpoczynku steki, połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, posiekana pietruszka, i pozostałe składniki; służyć na steki.