Filet z wołowiny z azjatycką przyprawą Rub

Filet z wołowiny z azjatycką przyprawą Rub
Filet z wołowiny z azjatycką przyprawą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.45 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz syczuański, pieczeń z polędwicy wołowej, udekoruj: szczypiorek i gałązki estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, My Asian Fried Fish Filet, oraz Filet Wołowy Z Rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Toast pieprzu i nasion anyżu w suchej dużej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę. Drobno zmielić tosty w elektrycznym młynku do kawy / przypraw lub za pomocą moździerza i tłuczku. Przesiać mieszaninę przez grube sito do miski i wymieszać z solą, proszkiem pięciopalczastym i imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnyżAnyż
PieprzPieprz
KawaKawa
ImbirImbir
TostyTosty
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
PatelniaPatelnia
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połowę wołowiny w poprzek i posypać przetrzeć na całym obu kawałków, naciskając do przyklejenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Podgrzać 2 łyżki oleju na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż tylko palenie, następnie brązowy 1 kawałek wołowiny ze wszystkich stron, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć na dużą patelnię do pieczenia. Wytrzyj patelnię czystą ręcznikami papierowymi i brązową pozostałą wołowiną w ten sam sposób. Ułóż kawałki wołowiny 2 cale od siebie w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w środku piekarnika 25 do 35 minut, lub aż termometr włożony po przekątnej 2 cali w środku sztuk rejestruje 49°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Niech wołowina stać na patelni na stojaku 25 protokół. Wołowina będzie nadal gotować w stanie stojącym, osiągając 54° (średnio Rzadki). Wyrzucić Sznurek i pokroić wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn