Filet z czarnego pieprzu Mignon z kozim serem i pieczoną czerwoną papryką-Salsa Ancho
Filet z czarnego pieprzu Mignon z kozim serem i pieczoną czerwoną papryką - Salsa Ancho może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 45g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 8,91 zł za porcję. Mieszanka czosnku, grubo mielonego pieprzu, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Ojciec S Dzień Papryka Crusted Filet Przepis Mignon, Filet balsamiczny z czarnym pieprzem Mignon, oraz Czarny pieprz kozi ser i Chard Quinoa z pieczonym Broccolini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ancho chiles w średniej misce, przykryj wrzącą wodą i odstaw w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Chiles wyjąć z moczonej cieczy, łodygi i grubo posiekać i połączyć w blenderze z czosnkiem, orzeszkami pinii, miodem i 1/4 szklanki moczonej cieczy. Zmiksować na gładką masę.
Wlać mieszaninę do średniej miski i wymieszać w paski papryki, ocet, kolendra, sól i pieprz. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut i do 4 godzin przed podaniem.
Rozgrzej swój grill do wysokiej.
Posmarować filety olejem i doprawić obie strony każdego fileta solą, a 1 stronę każdego fileta czarnym pieprzem.
Umieść steki na grillu, pieprz stronie w dół i grill, aż lekko zwęglone i chrupiące, 2 do 3 protokół. Obróć steki i grilluj przez 2 do 3 minut dłużej na średnio rzadkie.
Steki obrócić jeszcze raz tak, aby Strona pieprzu była skierowana do góry i każdy filet polać plasterkiem sera. Zamknij pokrywę i grilluj, aż ser zacznie się lekko topić, około 1 minuty.
Wyjmij steki z grilla, pozostaw na 5 minut. Każdy filet udekorować prażoną salsą z czerwonej papryki-ancho.
Przed podaniem udekorować liśćmi kolendry.