Filet Wołowy Z Tarcicą Z Rzepy I Sosem Z Szalotki Z Czerwonego Wina
Filet z wołowiny z tarcicą z rzepy i sosem z szalotki z czerwonego wina to bezglutenowe przepis z 3 porcjami. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 689 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać rzepy, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym, Filet Mignon z sosem z czerwonego wina, oraz Filet Mignon z sosem z czerwonego wina dla podobnych receptur.