Filet wołowy z karmelizowaną cebulą i śmietaną chrzanową
Filet wołowy z karmelizowaną cebulą i kremem chrzanowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 363 kalorie, 1G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, brązowy cukier, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Karmelizowana cebula i chrzan puree ziemniaczane, Karmelizowane steki z cebulą W kremowym sosie chrzanowym, oraz Karmelizowane steki cebulowe z kremowym sosem chrzanowym.
Instrukcje
Wymieszać olej, czosnek i tymianek, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Posmaruj mieszankę na całej wołowinie, upewniając się, że jest dokładnie pokryta. Rozgrzej zadaszony grill na średnim ogniu pośrednim.
Włożyć wołowinę do naczynia do pieczenia i umieścić ją na stojaku na środku grilla. Obniżyć pokrywkę i gotować przez 40 minut na średnio rzadkie.
Wyjąć wołowinę z ognia, przykryć luźno folią i pozostawić do spoczynku, aż będzie gotowa do podania.
Podczas gotowania wołowiny, karmelizować cebulę.
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 23 protokół, lub aż lekko zmięknie. Tum ciepła do niskiej i gotować cebulę przez kolejne 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zaczną karmelizować. Wymieszać cukier i gotować przez kolejne 5 minut, lub do karmelizacji.
Aby zrobić śmietanę chrzanową, dokładnie osuszyć chrzan i bardzo drobno zetrzeć.
Wymieszać z cukrem, musztardą i octem. Ubij śmietanę, aż uformuje sztywne szczyty. Pozostałe składniki złożyć i doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Gdy wołowina odpoczywa, pokroić go w-cal-grube plastry. Rozsypać z dodatkowymi gałązkami tymianku i podawać z kremem chrzanowym i karmelizowaną cebulą.
Podawać z gotowanymi na parze ziemniakami i fasolką szparagową.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;