Filet wołowy z sałatką z kopru włoskiego i sosem z kremu rozmarynowego

Filet wołowy z sałatką z kopru włoskiego i sosem z kremu rozmarynowego
Filet wołowy z sałatką z kopru włoskiego i sosem z rozmarynu może być tylko bezglutenowe i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 800 kalorii, 49g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $11.0 za porcję. Sprawdza się jako danie główne. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz rosół z kurczaka, winegret, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Filet Wołowy Z Rozmarynem, Filet Wołowy Z Rozmarynem, oraz Gotowany filet wołowy z sosem z drobnoziarnistych ziół.

Instrukcje

1
Wlać bulion do głębokiego rondla, który pomieści wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę, marchewkę i koper włoski oraz 2 gałązki rozmarynu, cały tymianek i liść laurowy, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. W razie potrzeby przyciąć filet wołowy z dowolnej membrany lub ścięgna. Nie ma potrzeby wiązania go, więc zostaw mu naturalny kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Posypać solą morską i czarnym pieprzem równomiernie i lekko na dużym talerzu, gotowym do przyprawiania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
4
W czasie, gdy zapas się gotuje, koper włoski od końca korzenia pokroić mandoliną (lub ostrym nożem) na cienkie plasterki wafli. Wrzuć plastry do dużej miski z mrożoną wodą z sokiem z cytryny. Pozostawić na 10-15 minut, następnie odcedzić, osuszyć i wymieszać z 2 łyżkami vinaigrette. Doprawić i odstawić do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Gdy gotujemy wołowinę, zwijamy ją w przyprawie na talerzu, aby była dobrze powlekana. Zanurz wołowinę w wywarze, spychając ją pod warzywa i zioła, aby równomiernie gotowała. Doprowadzić go do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i kłusować przez 18 minut na rzadkie, 20 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
6
Filet wynieść na duży talerz i zalać 2 łyżkami bulionu (ok. 150 ml).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
7
Ułożyć gotowane gałązki ziół na wołowinie, następnie przykryć folią spożywczą i pozostawić mięso do odpoczynku i ostygnięcia. Utrzyma ciepło do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
W międzyczasie odcedzić wywar i zwrócić go na patelnię. Podgrzać do wrzenia. U góry i na końcu cukinii pokroić je na cienkie wióry za pomocą mandoliny lub ostrego noża. Cukinię zanurzać w gotującym się wywarze przez około 30 sekund, aż uschną, a następnie natychmiast wyjąć łyżką szczelinową i włożyć do sitka pod zimną bieżącą wodą, aby szybko ostygła.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Na mniejszą patelnię wlać około 4 chochle (300 ml) wywaru, dodać kolejną gałązkę rozmarynu i zagotować do około 100 ml.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Wlać śmietanę i gotować przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
11
Zdjąć z ognia. Usuń liście z ostatniej gałązki rozmarynu i drobno posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
12
Dodaj połowę do kremu rozmarynowego, gdy ostygnie. Następnie wymieszaj pozostałe 4 łyżki vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
13
Włożyć listki do miski i wymieszać z koprem włoskim i cukinią, pozostałym rozmarynem i przyprawą. Wymieszać sałatkę z połową sosu z rozmarynu. Można go teraz schłodzić do godziny, aż będzie gotowy do podania. Trzymaj garść sałatki do przybrania, resztę połóż na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Odkryj wołowinę, Usuń gałązki ziół, a następnie pokrój wołowinę wzdłuż na 6-8 długich cienkich plastrów za pomocą dobrze naostrzonego noża rzeźbiarskiego. Podnieś je wszystkie razem na nożu do palety i umieść na sałatce w zgrabnym kopcu. Na wierzchu sałatka reserved i ogolić na parmezanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PaletyNóż Do Palety
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
15
Pozostały sos skropić wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia98
Magazyn