Filet pieczony na zimno z wołowiny z popękaną skórką z pieprzu

Filet pieczony na zimno z wołowiny z popękaną skórką z pieprzu
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Zimny pieczony filet wołowy z popękaną skórką z pieprzu może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony filet wołowy z farszem grzybowym, Pieczony filet wołowy z sosem Grzybowo-estragonowym, oraz Pieczony filet wołowy z sosem szalotkowo-grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W małej misce, połączyć czarny pieprz, zielony pieprz, biały pieprz i sól. Mięso pocierać mieszanką pieprzowo-solną. Podsmaż mięso na gorącej patelni, aż rumiane na całym. Jeśli polędwica jest zbyt duża na patelnię, pokrój mięso na pół. W naoliwionej patelni piecz filet na środku piekarnika przez 20 do 25 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 130 stopni F dla średnio rzadkiego mięsa i pozwól mu ostygnąć do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Filet można prażyć 2 dni wcześniej i przechowywać w opakowaniu i schłodzony. Filet pokroić w poprzek, ułożyć na desce do krojenia lub półmisku i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Wołowinę podawać z chrzanem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Połącz wszystkie składniki. Wyluzuj.
TrudnośćTwardy
Gotowe W48 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn