Filet pieczony na zimno z wołowiny z popękaną skórką z pieprzu
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Zimny pieczony filet wołowy z popękaną skórką z pieprzu może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony filet wołowy z farszem grzybowym, Pieczony filet wołowy z sosem Grzybowo-estragonowym, oraz Pieczony filet wołowy z sosem szalotkowo-grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W małej misce, połączyć czarny pieprz, zielony pieprz, biały pieprz i sól. Mięso pocierać mieszanką pieprzowo-solną. Podsmaż mięso na gorącej patelni, aż rumiane na całym. Jeśli polędwica jest zbyt duża na patelnię, pokrój mięso na pół. W naoliwionej patelni piecz filet na środku piekarnika przez 20 do 25 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 130 stopni F dla średnio rzadkiego mięsa i pozwól mu ostygnąć do temperatury pokojowej.
Filet można prażyć 2 dni wcześniej i przechowywać w opakowaniu i schłodzony. Filet pokroić w poprzek, ułożyć na desce do krojenia lub półmisku i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4
Wołowinę podawać z chrzanem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan Pospolity
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę