Filet Pieczony Na Patelni Mignons

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj filet z Mignons na patelni. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka bulionu wołowego, wermut, brandy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Filet Zawinięty W Boczek Mignons, Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym, oraz Filety Mignons Z Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinaj tłuszcz ze steków. Mocno wcisnąć pieprz do steków.
Umieść średnią patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj steki; gotować 1 minutę z każdej strony lub aż rumiane. Gotować na średnim ogniu 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Steki układamy na półmisku. Odstawić; ogrzać.
Dodaj wermut i bulion na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 4 protokół lub do zmniejszenia o połowę, skrobanie się brązowe kawałki w dnie patelni.
Dodaj brandy. Doprowadzić do wrzenia i gotować 4 minut lub aż zmniejszy się o połowę.
Uwaga: ten przepis można z łatwością podawać