Filet O ' Fish Sammie

Filet O ' Fish Sammie
Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Mieszanka sosu tatarskiego, babeczki, panierowanej ryby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to The Ultimate Filet O Fish Sammie, Chrupiący Filet z ryb, oraz Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn