Obiad z rybą warzywną

Obiad z rybą warzywną
Kolacja z rybą warzywną to bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla diety i pescatarian przepis na 2 porcje. Jedna porcja zawiera 353 kalorie , 38 g białka i 7 g tłuszczu . Za 5,97 USD za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup filety gardłosza pomarańczowego, limonkę, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 76% , to danie jest dobre. Podobne przepisy to Obiad z rybą i warzywami , Obiad z rybą pieczoną w piekarniku i Dzisiejszy obiad: Ryba Piccata .

Instrukcje

1
Umieść filety rybne w 8-calowym naczyniu. kwadratowe naczynie nadające się do kuchenki mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Posypać szczypiorkiem i tymiankiem. Posyp limonką i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
3
Skropić masłem; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
4
Przykryj i gotuj w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie przez 5-7 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo płatkowata widelcem, a warzywa się podgrzeją.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór do ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Adelsheim Pinot Noir (półbutelkowy) z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Adelsheim Pinot Noir (pół butelki)
Adelsheim Pinot Noir (pół butelki)
Dzięki szerokiej gamie źródeł i klonów, wino to wykazuje w nosie i podniebieniu czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i malin. Dodatkowo znajdziemy w nim lekką nutę brązowych przypraw takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, przyprawa korzenna. Wierne naszemu stylowi house, ma elegancko teksturowaną konsystencję z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, wypolerowanymi taninami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (na przykład kaczką) i wołowiną, aby uzyskać obfite wegetariańskie przystawki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia36
Magazyn