Figueroa Cupcakes: Grube Ciasto Cytrynowe Figowe, Kompot Z Solonego Miodu Figowego, Lukier Z Serem Śmietankowym

Figueroa Cupcakes: grube ciasto cytrynowe figowe, kompot z solonego miodu figowego, lukier z serem śmietankowym to Wegetariańskie lukier. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 429 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz serek śmietankowy, skórkę z cytryny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Babeczki miodowo-cytrynowe (z lukrem miodowo-serowym), oraz Przyprawione babeczki z dyni z lukrem z solonym karmelem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia muffin patelnie z 24 Muffin wkładki. W średniej misce, ubić mąkę, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól, aż dobrze połączone. W misce miksera elektrycznego z przystawką do łopatek, masło, olej i brązowy cukier zmiksować.
Dodać jajka, po kolei, skrobanie miski w razie potrzeby.
Dodać figi i skórkę z cytryny i mieszać przez około minutę, aż dobrze się połączą. Z mikserem na niskim poziomie, stopniowo dodawać mieszaninę mąki tylko do połączenia. Następnie wyjąć z miksera i zeskrobać ręcznie. Napełnij przygotowane Patelnie muffinowe trzy czwarte ciasta i piecz, aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta, ok. 24 minut.
W przypadku kompotu figowego: w średnim rondlu na średnim ogniu połącz figi, cukier granulowany, 1/4 szklanki wody i miód. Doprowadzić do wrzenia i mieszać, aż woda odparuje i figi są miękkie.
Dodać sól morską i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Do lukier: ubijać Serek i masło w mikserze elektrycznym z uchwytem łopatkowym, aż w pełni włączone. Z mikserem na niskim poziomie, stopniowo dodawać cukier puder aż do połączenia.
Dodać wanilię i wymieszać, aż w pełni włączone.
Aby złożyć: użyj noża, aby zrobić dziurę w środku babeczek. Napełnij solonym miodem kompot figowy, a następnie zamroź lukrem z serem śmietankowym.