Figi Owinięte Boczkiem
Figi owinięte boczkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka figi, kozi ser, oscar mayer Center cut boczek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Figi Owinięte Boczkiem, Figi Owinięte Boczkiem, oraz Figi Nadziewane Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ser rozprowadzić na pokrojonych bokach fig; zawijać boczkiem, nakładać boczek pod fig.
Ułożyć figi, pokroić boki w górę, w płytkiej patelni.
Broil, 6 cali od ciepła, 8 do 10 min. albo dopóki bekon nie będzie chrupiący.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.