Figi Owinięte Boczkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać figi owinięte boczkiem spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 35 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 38 centów za porcję. Jeśli masz orzechy pistacjowe, figi kalimyrna, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Figi Owinięte Boczkiem, Figi Owinięte Boczkiem, oraz Figi Nadziewane Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania.
Każdy plasterek boczku przeciąć na pół.
Cut szczeliny w każdej figi; rzeczy z orzechami.
Umieścić liść bazylii na kawałku boczku; owinąć wokół fig.
Umieść szew w dół na patelni.
Piec 8 do 10 minut lub aż bekon jest brązowy.
Podawać na ciepło z wykałaczkami.