Figa i cebula Spread

Figa i cebula Spread
Fig i cebula Spread może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 18 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz dojrzały ocet balsamiczny, figi mission, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 15%. Podobne przepisy to Trzy Cebula Spread, Trzy-Cebula Spread, oraz Trzy-Cebula Spread.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu; cebulę wymieszać w gorącym oleju. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć rondel, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i karmelu kolor, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wymieszać figi w cebulę; gotować i mieszać, aż figi zaczną tracić swój kształt i zmiękną w cebulę, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
3
Wlać ocet balsamiczny do mieszanki fig-cebula; gotować, aż cała ciecz wyparuje, 5 do 10 minut. Mieszaj cukier, 1 łyżkę na raz, w mieszankę fig-cebula, aż osiągnie pożądaną słodycz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4
Podawać na ciepło lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn