Fettuccine z indykiem i Brandowanymi grzybami
Fettuccine z indykiem i Brandowanymi grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, sól, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczarki Brandowane, Zapiekane przegrzebki z Brandowanymi porami i pieczarkami, oraz New York Strip Steak Z Brandowanymi Grzybami I Świeżym Tymiankiem.
Instrukcje
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej olej na umiarkowanie wysokim ogniu. Kotlety z indyka przyprawiamy po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować kotlety, aż będą prawie gotowe, o 1 minutę na stronę.
Usuń kotlety z patelni, pozostaw do ostygnięcia, a następnie pokrój je w cienkie paski.
Roztopić masło w tej samej patelni na umiarkowanym ogniu.
Dodać białą część szalotki, grzyby, 1/2 łyżeczki soli, a pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby wypuszczą płyn i odparuje, około 5 minut.
Dodaj brandy i gotować, aż prawie żaden płyn nie pozostaje na patelni, o 2 protokół więcej.
Dodać 1/2 szklanki bulionu i gotować na wolnym ogniu, aż prawie całkowicie odparował, o 4 protokół.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fettuccine aż prawie gotowe, o 7 protokół.
Odcedzić makaron, a następnie dodać go do grzybów.
Dodać pozostałe 1/2 bulionu szklanki, śmietana, Topy scallion, pozostałe 1/2 łyżeczki soli, i paski indyka. Dusić, aż indyk jest po prostu zrobić, o 1 minutę dłużej. Wierzch z pietruszką.
Sugestia Menu: prosta przystawka z gotowanej lub smażonej fasolki szparagowej to wszystko, co jest potrzebne.
Rekomendacja wina: bogaty, dębowy chardonnay będzie idealny do brandy i śmietany. Dobre możliwości to te produkowane w stanie Waszyngton, Kalifornii i Australii.