Fettuccine z boczniakami, słodkim czosnkiem i rukolą: Fettuccine Capricciose

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj fettuccine z boczniakami, słodkim czosnkiem i rukolą: Fettuccine Capricciose spróbuj. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 507 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Mieszanka czosnku, jajka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fettuccine z trzy ziołowym Pesto, czarnym jarmużem i boczniakami, Pieczone Słodkie Ziemniaki, Czosnek I Fettuccine Z Kurczaka, oraz Kiełbasa, pomidor i rukola Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować 6 litrów wody w dużym garnku i dodać 2 łyżki soli.
Tymczasem, w 10 do 12-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż prawie do palenia.
Dodaj czosnek i saute aż lekko rumiane, 6 do 7 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać Cinzano. Wymień patelnię na palniku, dodaj boczniaki i masło i zagotuj. Gotować, aż zmniejszy się o połowę. Doprawić solą i pieprzem.
Wrzucić makaron do wrzącej wody i gotować do miękkości, 1 do 2 protokół.
Dodaj gorący makaron do grzybów i mieszaj delikatnie na średnim ogniu przez 1 minutę, aby pokryć makaron.
Dodaj rukolę i wrzucić na 30 sekund, lub aż zwiędnie.
Przełożyć do rozgrzanego naczynia, posypać serem i podawać natychmiast.
Kopiec mąki w środku dużej drewnianej deski. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka. Za pomocą widelca, ubić jajka razem, a następnie rozpocząć włączenie mąki, począwszy od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni (nie martw się, jeśli wygląda bałagan).Gdy połowa mąki zostanie włączona, ciasto zacznie się łączyć. Zacznij ugniatać ciasto, używając przede wszystkim dłoni. Gdy ciasto stanie się spójną masą, odstaw ciasto na bok, zeskrobaj i wyrzuć wszystkie wysuszone kawałki ciasta.
Lekko posmaruj deskę i kontynuuj ugniatanie przez 10 minut, odkurzając deskę dodatkową mąką w razie potrzeby. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Owinąć ciasto w folię i pozostawić na 30 minut w temperaturze pokojowej przed użyciem.