Fettuccine Alfredo
Fettuccine Alfredo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 73g tłuszczu i w sumie 908 kalorii. Ten przepis służy 2. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, sól, fettuccine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciężką śmietanę do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciastko truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fettuccine Alfredo, Low-Cal Fettuccine Alfredo, oraz Fettuccine Alfredo dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w rondlu rozpuść masło na średnim ogniu. Dodać śmietanę, 1/4 szklanki sera, ser Romano, żółtko, sól, pieprz i gałkę muszkatołową. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż termometr wskaże 160° (nie gotuj).
Odcedź fettuccine; na wierzch polej sosem Alfredo i pozostałym parmezanem.