Fettuccine Alfredo może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 335 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, skórkę z cytryny, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie super. Spróbuj Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, oraz Fettuccine Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kalafior, bulion i 1 szklankę wody w małym garnku; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu i gotować, aż kalafior będzie bardzo miękki, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut. Ostrożnie puree kalafior i cały płyn w blenderze, aż będzie bardzo gładki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dobrze spuścić, rezerwując około 1 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Dodać puree z kalafiora i odparowane mleko i doprowadzić do duszenia. Gotować, aż lekko zgęstnieje, 5 minut i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać w grochu aż do ogrzania przez, 2 protokół. Wrzucić ugotowany makaron, parmezan i około 1/2 szklanki wody makaronu, aż makaron są powlekane, ale SOS jest nadal luźne.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Zdjąć z ognia i wrzucić masło, posiekaną natkę pietruszki i skórkę z cytryny. (Jeśli sos wydaje się gęsty, dostosuj konsystencję do pozostałej wody z makaronu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Srebrne Nonpareile
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Podawać natychmiast posypane posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.