Feta-I-Penne
Need a danie główne Wegetariańskie? Feta-and-Penne Toss może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 383 kalorie, 17g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, pietruszki, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Szpinak Penne Toss, Papryka-Makaron Feta, oraz Makaron z cukinią, fasolą, pomidorami i fetą.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj paprykę i cukinię; smażyć, aż chrupiące-miękkie.
Zdjąć z ognia; delikatnie wymieszać oliwki, pomidora, 3 łyżki natki pietruszki, bazylii i kolejne 3 składniki.
Skropić olejem. (Nie mieszać po dodaniu oleju). Przykryć i ogrzać.
Odcedzić makaron i umieścić w dużej misce. Na wierzch wymieszać cukinię, pokruszony ser feta i 1 łyżkę natki pietruszki. Dobrze rzucaj.