Faszerowany Bochenek Pieprzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanego Bochenka pieprzu. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, jajka, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Pepper Jack faszerowany Indyk cukinia Meat Loaf z niesamowitym sosem, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Papryka Asiago Bochenek.
Instrukcje
Z zielonego pieprzu usunąć wierzch i nasiona; pokroić na pół wzdłuż. W dużym rondlu, gotować połówki pieprzu we wrzącej wodzie przez 5 minut lub aż chrupiące-miękkie; odstawić. W dużej misce ubić jajka.
Dodaj kolejne siedem składników. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Dodać połówki pieprzu z częścią mieszanki mięsa. Połowę pozostałej mieszanki mięsa pokroić w niełuskane 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa. Ułóż połówki pieprzu, nadziewane stroną w dół, nad mieszaniną mięsa. Przykryć pozostałą mieszaniną mięsa.
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Przykryć i piec 15-20 minut dłużej lub aż mięso nie będzie już różowe i termometr do mięsa czyta 160°; odcedzić.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.