Faszerowane Squash z Herbed kozim serem
Nadziewane Squash z Herbed kozim serem może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, szałwia, papryka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Herbed Kozi Ser Faszerowane Grzyby, Herbed Kozi Ser Faszerowany Papryka Piquillo, oraz Piersi z kurczaka nadziewane czosnkiem i serem kozim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Bulion z kurczaka rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać jęczmień i dusić do miękkości, o 8 do 10 protokół.
Zgarnij nasiona z każdej połowy squasha i umieść, pokrój boki w górę, w naczyniu do pieczenia bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. Przykryć luźno folią i kuchenką mikrofalową na wysokości przez 5 minut lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie.
W międzyczasie rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka, cebula, zielony pieprz i saute 3 protokół.
Dodać szałwię, sól i pieprz, do smaku, i ugotowany jęczmień i wymieszać do okrycia. Gotować, ciągle mieszając, aż kurczak zostanie ugotowany i mieszanina zostanie dobrze połączona.
Mieszankę jęczmienia łyżka do każdej połówki squasha.
Przełożyć nadziewane squash do wyłożonej folią blachy do pieczenia lub naczynia do pieczenia i top z kozim serem.
Piec przez 5 do 7 minut, lub aż ser jest lekko rumiane.