Faszerowane pieczarki z kiełbasą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać nadziewane grzyby z kiełbasą spróbować. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 63 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka kiełbasy, orzeszków piniowych, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Aby zrobić farsz, umieść rodzynki, oliwki, orzeszki piniowe, pietruszkę i czosnek na desce do krojenia i posiekaj, a następnie włóż do miski do mieszania.
Dodać kiełbasę i 1/2 szklanki sera.
Skropić farsz z około 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aby zwilżyć i doprawić solą, pieprzem i płatkami czerwonej papryki; dobrze wymieszać rękami, aby połączyć.
Bułkę tartą włożyć do innej miski, skropić odrobiną oliwy z oliwek i dodać 1/4 szklanki Pecorino; doprawić solą i pieprzem.
Spód i boki naczynia żaroodpornego, które jest wystarczająco duże, aby pomieścić wszystkie grzyby w jednej warstwie. Na patelni ułożyć pieczarki, przykryć bokiem do dołu, doprawić wnętrzności solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek. Każdy grzyb obfity łyżką farszu z kiełbasy i posypać bułką tartą na wierzchu; skropić jeszcze większą ilością oleju.
Piec przez 20 minut, aż farsz będzie rumiany i grzyby miękkie, obracając naczynie okresowo do równomiernego gotowania.