Faszerowane papryczki jalapeno z wędzonym serem gouda i ananasem

Faszerowane papryczki jalapeno z wędzonym serem goudan i ananasem wymagają około 1 godziny i 10 minut od początku do końca. Za 61 centów za porcję otrzymujesz przystawkę dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 127 kalorii . Jest ono dostarczane przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . 45 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz prawdziwe kawałki boczku, ser gouda, ananasa w soku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 40% . Ta ocena jest raczej słaba. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na zupę kukurydzianą z ziemniakami, papryczkami poblano i wędzonym serem gouda , grillowane burgery z indyka z pieczonymi papryczkami jalapeño i sosem BBQ oraz tacos z polędwicą łosia z marynowanymi papryczkami jalapeño .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Odetnij kawałek łodygi każdej papryki i ostrym nożem do obierania lub wydrążaczem do papryk usuń żyłki i nasiona (załóż gumowe rękawiczki i unikaj dotykania oczu i nosa).
Wymieszaj w misce serek śmietankowy, ser Gouda, kawałki bekonu, ananasa i około 1 łyżeczki odłożonego soku z ananasa lub tyle, ile potrzeba, aby uzyskać nadające się do użycia nadzienie, aż do dokładnego połączenia. Używając małej łyżeczki, napełnij puste papryczki mieszanką serową.
Połóż kratkę lub kilka jednorazowych foremek do pieczenia na blasze do pieczenia. (Zobacz uwagi, jak zrobić kratkę do papryk z foremki do pieczenia na folię.) Umieść papryki na kratce, łodygą do góry, i piecz w nagrzanym piekarniku, aż papryki zmiękną, a nadzienie będzie gorące i bulgoczące, przez 30 do 45 minut.