Faszerowane Curry Słodkie Ziemniaki

Faszerowane Curry Słodkie Ziemniaki
Przepis Nadziewane Curry słodkie ziemniaki może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 226 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz fasolę garbanzo, inne opcjonalne warzywa, które możesz dodać, to: marchew, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Chilakada Dumpa Podi Koora-Andhra Style Sweet Potato Curry with Curry Powder, Słodkie Chili frytki ze słodkich ziemniaków z tajskim Curry Dip jogurtowy, oraz Sweet potato & pea curry dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia67
Magazyn