Faszerowana papryka z indykiem i warzywami

Faszerowana papryka z indykiem i warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. 2079 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka przypraw, cebula, papryka i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest doskonałe. Spróbuj Faszerowana papryka z komosą ryżową, grillowanymi warzywami i sosem Pesto, Papryka Faszerowana Indykiem, oraz Papryka Faszerowana Indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Owinąć zieloną paprykę w folię aluminiową i umieścić w naczyniu do pieczenia.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku.
Na patelni na średnim ogniu, gotować indyka, aż równomiernie brązowy. Odstawić.
Rozgrzać olej na patelni, i gotować cebulę, grzyby, cukinia, czerwona papryka, żółta papryka, i szpinak do miękkości. Powrót indyka na patelnię.
Wymieszać pomidory i pastę pomidorową i doprawić włoską przyprawą, czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Stuff zielonej papryki z mieszaniny patelni.
Powrót papryki do piekarnika i kontynuować gotowanie 15 minut.