Faszerowana Papryka
Nadziewana papryka wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz rukolę, cukinię, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Papryka Nadziewana: Aji, Faszerowana Papryka, oraz Faszerowana Papryka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Zawiń paprykę w folię aluminiową i piec w piekarniku do miękkości, ale nie rozpada się, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj olej z pestek winogron. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę, grzyby i czosnek i podsmażyć, aż grzyby są złociste.
Dodać cukinię, żółty squash, dziki ryż, pomidory, czerwona i zielona papryka i nadal gotować, aż warzywa będą miękkie. Przyprawę wymieszać z solą i pieprzem do smaku i wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Wyjąć z ognia i złożyć w świeżej rukoli lub szpinaku i świeżych ziół. Łyżka mieszanki warzywnej do ostudzonej papryki.
Przenieść paprykę do żaroodpornego naczynia i top z odrobiną parmezanu.
Piec, aż papryka są podgrzewane przez, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i podawać.