Faszerowana noga jagnięcina

Faszerowana noga jagnięcina
Need a dairy free side dish? Nadziewane nogi jagnięciny może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pancetta, liście pietruszki, płatki chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem), Faszerowana noga jagnięcina, oraz Nadziewana Noga Jagnięca Bez Kości dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piecu rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu do gorąca, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj cebulę i saute, aż dopiero zaczynają zmiękczyć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać pancettę i groszek i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Dodać zmieloną jagnięcinę, doprawić solą i pieprzem i gotować od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
5
Ostudzić, dodać jajka i płatki chili i wymieszać z tłuszczem, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Wyjąć z ognia i ostudzić. Gdy mieszanina mięsa ostygnie, dodaj bułkę tartą, starty ser i pietruszkę, wymieszaj, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Użyj mieszanki do nadziewania nogi jagnięcej, dzieląc farsz równomiernie na płaty mięsa utworzone przez cięcie motylkowe. Użyj sznurka rzeźnika, aby związać nogę, aby żaden z farszu nie wylał się. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
8
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek w 12-calowej patelni saute na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, ale nie pali, dodaj nadziewaną nogę do patelni i podsmaż ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wlać białe wino i pozostawić do odparowania. Doprawić do smaku solą i pieprzem i przykryć pokrywką. Obniżyć ciepło do średniego i pozostawić nogę jagnięciny gotować do średniego, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
10
W razie potrzeby dodaj wodę, aby noga nie przyklejała się do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Podawać na gorąco, skropione sosem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn