Faszerowana Flądra
Nadziewane flądra trwa około 35 minut od początku do końca. To danie główne ma 801 kalorii, 130g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 11,89 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką sól, grzyby, mielony tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 64%. Spróbuj Faszerowana Flądra, Faszerowana Flądra, oraz Faszerowana Flądra dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na patelni nieprzywierającej podsmaż grzyby, cebulę, czosnek, sól, tymianek i pieprz w 2 łyżeczkach oleju, aż warzywa będą miękkie. Dodaj bułkę tartą.
Posyp filety sokiem z cytryny; rozprowadź równomiernie mieszanką warzywną i zwiń.
Umieść szew stroną do dołu w 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Posmaruj pozostałym olejem.
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to moje najlepsze typy flądry. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
![MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
Nasze MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir otwiera się aromatami lawendy i boysenberry, które ustępują miejsca smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabiste odczucie w ustach, otoczone subtelnymi nutami dębu z beczki.