Faszerowana cukinia z kiełbasą z indyka

Faszerowana cukinia z kiełbasą z indyka
Przepis nadziewana cukinia z kiełbasą z indyka może być w około 1 godzinę i 5 minut. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,13 zł za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, grzyby, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Simply Recipes ma 2284 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Spirala cukinia, Quinoan i Indyk kiełbasa faszerowana papryka, Spirala cukinia, Quinoan i Indyk kiełbasa faszerowana papryka, oraz Kiełbasa Faszerowana Cukinią.

Instrukcje

1
Cukinię przeciąć na pół wzdłuż. Miarka się wewnątrz, pozostawiając muszle o grubości około 1/4 cala. Zarezerwuj około połowy wnętrzności.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2
Podsmażamy cebulę, czosnek, pieczarki, cukinię: 
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę i czosnek na miękkość.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj grzyby i zarezerwowane wnętrze cukinii i podsmaż kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Brązowy zmielony indyk: na oddzielnej patelni podgrzej łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać mielonego indyka. Indyk lekko brązowy, mieszając tylko sporadycznie. Po tym, jak indyk brązowieje z jednej strony, wymieszaj go tak, aby miał szansę na brązowienie z drugiej strony. Gotować, aż indyk ziemi jest lekko rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
7
Zrobić farsz: cebulę i mieszankę grzybową wymieszać z mielonym indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodaj wino. Wymieszać z pomidorem, bazylią i rozmarynem i gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
10
Wyjąć mieszaninę z ognia i odstawić na bok.
11
Gdy mieszanina ostygnie, dodać ser, jajko, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
12
skorupki cukinii i piec: wypełnić skorupki cukinii z mieszaniny. Napełnij patelnię do pieczenia 1/4 cala wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Umieścić wypełnione połówki cukinii na patelni i piec w 191° przez 40 minut, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Wyjąć cukinię z patelni i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn