Faszerowana cukinia z kiełbasą z indyka
Przepis nadziewana cukinia z kiełbasą z indyka może być w około 1 godzinę i 5 minut. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,13 zł za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, grzyby, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Simply Recipes ma 2284 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Spirala cukinia, Quinoan i Indyk kiełbasa faszerowana papryka, Spirala cukinia, Quinoan i Indyk kiełbasa faszerowana papryka, oraz Kiełbasa Faszerowana Cukinią.
Instrukcje
Cukinię przeciąć na pół wzdłuż. Miarka się wewnątrz, pozostawiając muszle o grubości około 1/4 cala. Zarezerwuj około połowy wnętrzności.
Podsmażamy cebulę, czosnek, pieczarki, cukinię:
Podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę i czosnek na miękkość.
Dodaj grzyby i zarezerwowane wnętrze cukinii i podsmaż kolejne 2 minuty.
Brązowy zmielony indyk: na oddzielnej patelni podgrzej łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać mielonego indyka. Indyk lekko brązowy, mieszając tylko sporadycznie. Po tym, jak indyk brązowieje z jednej strony, wymieszaj go tak, aby miał szansę na brązowienie z drugiej strony. Gotować, aż indyk ziemi jest lekko rumiane, o 6 protokół.
Zrobić farsz: cebulę i mieszankę grzybową wymieszać z mielonym indykiem.
Dodaj wino. Wymieszać z pomidorem, bazylią i rozmarynem i gotować 1 minutę dłużej.
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
Wyjąć mieszaninę z ognia i odstawić na bok.
Gdy mieszanina ostygnie, dodać ser, jajko, sól i pieprz.
skorupki cukinii i piec: wypełnić skorupki cukinii z mieszaniny. Napełnij patelnię do pieczenia 1/4 cala wody.
Umieścić wypełnione połówki cukinii na patelni i piec w 191° przez 40 minut, aż złoty kolor brązowy.
Wyjąć cukinię z patelni i podawać na gorąco.