Faszerowana Cała Kapusta
Faszerowana Cała kapusta to bezglutenowe przystawka. Ten przepis daje 8 porcji z 133 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Za 69 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 15 minut. Mieszanka ryżu, ząbka czosnku, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Gołąbki / Golabki / Gołąbki, Gołąbki / Golabki / Gołąbki, oraz Faszerowana Kapusta są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz składniki sosu; odstawić. Na patelni gotuj wołowinę i cebulę, aż mięso się zrumieni, a cebula zmięknie; zdjąć z ognia i odcedzić.
Zostawiam 1-in. skorupkę i rdzeń nienaruszone, wyciąć i posiekać wnętrze kapusty. Do wołowiny dodaj 1 szklankę posiekanej kapusty, 1 szklankę sosu, ryż, jajko, sól i pieprz; dobrze wymieszaj. Łyżka do skorupy kapusty.
Umieść 2 szklanki wody, pozostałą posiekaną kapustę i pozostały sos w holenderskim piekarniku; dobrze wymieszaj. Ostrożnie dodaj gołąbki, stroną mięsną do góry. Przykryj i zagotuj. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1-1/2 godziny lub do miękkości całej kapusty.
Wyjmij kapustę na półmisek i trzymaj w cieple.
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę; dodaj do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając; gotować przez 2 minuty.
Polać kapustą; posypać parmezanem.
Pokrój w ćwiartki do podania.